Champions League

Napoli må igen undvære sin stjerne

Italienske Napoli risikerer at måtte undvære stjerneangriberen Victor Osimhen, når de onsdag gæster AC Milan i Champions League-kvartfinalen.

Napoli er i en kamp mod tiden for at få deres helt store stjerne, nigerianske Victor Osimhen, klar til Champions League kvartfinalen mod AC Milan.
Foto: Ciro De Luca/Reuters/Ritzau Scanpix

Opdateret 11:58:

Napoli-præsident Aurelio De Laurentiis har efter denne artikels tilvejebringelse udtalt til La Repubblica ifølge SportItalia:

– Victor [Osimhen] er ikke i stand til at spille, desværre. Vi håber at have ham tilbage til [returopgøret] den 18. [april] på hjemmebane.

De viste så sent som for ni dage siden, at de ikke kan undvære ham.

Italienske Napoli tabte forrige søndag med hele 4-0 på hjemmebane til AC Milan i Serie A, og selvom de i fredags kom tilbage på sejrskurs mod Lecce, så var alt ikke fryd og gammen.

For anden kamp i streg måtte napolitanerne nemlig undvære klubbens helt store stjerne, da nigerianske Victor Osimhen fortsat sad over med en lårskade.

Siden har de formentlig krydset alt, hvad de overhovedet har kunnet i Napoli, for at nigerianeren bliver klar til onsdag.

Her venter nemlig endnu et opgør mod AC Milan, men denne gang er Stadio Diego Armando Maradona og Serie A skiftet ud med San Siro og Champions League, hvor Napoli møder landsmændene i den første af to kvartfinaler.

Kæmpe brøler blev dyr for Hjulmands Lecce og gav Napoli tiltrængt oprejsning

Mandag trænede Osimhen ifølge La Gazzetta dello Sport på egen hånd på både fodboldbanen og i fitnessrummet, og selvom Napoli selvsagt gerne vil have ham klar til kampen mod de norditalienske rivaler, så vil de ikke forhaste tingene.

Således skal Osimhen tirsdag gennemgå en ny undersøgelse, men både træner Luciano Spalletti og klubbens læger skulle være enige om, at han kun vil indgå i truppen, såfremt han ikke risikerer et tilbagefald.

Victor Osimhen har i denne sæson scoret 21 mål i 23 Serie A-kampe, ligesom det er blevet til fire scoringer i fem Champions League-opgør.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P