1 min læsningKæmpe brøler blev dyr for Hjulmands Lecce og gav Napoli tiltrængt oprejsning

En stor målmandsfejl blev kostbar for Lecce, der ellers lignede et hold, der var på vej til at slide et enkelt point hjem mod Napoli.

1 min læsning
Morten Hjulmand og Lecce tabte med 2-1 til Napoli.
Foto: Ciro De Luca/Reuters/Ritzau Scanpix

Morten Hjulmand og Lecce var godt med i opgøret mod Serie A’s førerhold, Napoli, men måtte alligevel gå skuffede fra banen med et 2-1-nederlag.

Med Serie A’s topscorer, Victor Osimhens, fravær skulle målene komme andre steder fra hos Napoli. Og det gjorde de så efter blot 18 minutter, da Giovanni Di Lorenzo bragte udeholdet foran med 1-0.

Men Lecce var godt med i opgøret, og efter godt og vel en time fik Federico Di Francesco udlignet for Serie A-bundholdet.

Men det skulle ikke lykkes for Hjulmand og co. at slippe fra kampen med et point. Kort efter gled en tilbagelægning til Lecce-keeper, Wladimiro Falcone, fra Antonino Gallo kluntet ud af hænderne på målmanden og uheldige Gallo blev noteret for et selvmål.

Dermed fik Napoli en tiltrængt oprejsning, efter de i weekenden fik sig noget af en lussing, da de tabte med hele 4-0 til AC Milan.

Nederlaget betyder, at Hjulmand og Lecce måske skal til at kigge sig over skulderen, hvis Verona, som er det højest placerede hold under nedrykningsstregen, får tre point mod Sassuolo i weekenden.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer