1 min læsningLewandowski på knæ: Messi hører til i Barca

Robert Lewandowski ser ud til at drømme om noget, som man nok i virkeligheden ikke rigtigt kan fortænke ham i; han vil gerne spille med Messi i FC Barcelona.

1 min læsning
Lewandowski, Barca, Messi.

En yderst kompetent duo.

Messi har leveret et væld af assists for PSG i denne sæson, og Robert Lewandowski er topscorer i LaLiga.

Derfor er det heller ikke svært at forestille det enorme potentiale, som en duo med de to stjerner kunne udgøre sammen – selvom de naturligvis begge er trådt ind i hver deres karrierers efterår.

Om det udelukkende er udsigten til en yderst potent Barca-offensiv, der har fået Robert Lewandowski til at komme med en mindre kærlighedserklæring til Messi, må stå hen i det usagte.

Om ikke andet, så hersker der ingen tvivl om, hvad den 34-årige Barca-angriber håber på.

– Messi hører til i Barcelona. Det ville være fantastisk at se ham tilbage her. Vi ved allesammen, at hans sted er Barca, siger Lewandowski ifølge Mundo Deportivo og fortsætter:

– Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske, men jeg håber, at Messi i næste sæson spiller her og vi kan være sammen.

Hvad sker der? Tror Barca at Andreas Christensen er fra Norge?

FC Barcelona har i denne sæson klaret sig ganske fint uden Lionel Messi – hvert fald i LaLiga, hvor de er på sikker kurs mod det spanske mesterskab.

Lionel Messi har kontraktudløb i PSG til sommer, og meldingerne fra de franske medier har i denne seneste været, at parterne ikke kommer til at forlænge aftalen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer