LaLiga

Hvad sker der? Tror Barca at Andreas Christensen er fra Norge?

FC Barcelona har enten ikke styr på Andreas Christensens nationalitet, og ellers halter det gevaldigt med at kende forskel på det norske og det danske flag.

Andreas Christensen, FC Barcelona.

Som dansker svier den bare.

Andreas Christensen har fødselsdag, og det har den danske midstoppers klub, FC Barcelona, valgt at markere på de sociale medier.

Her har man valgt at dele et billede af danskeren, hvor han holder tallet ’27’ i sine hænder – intet fortænkt i det, og 27 er da også den korrekte alder.

I opslaget på FC Barcelonas facebook-side er der dog et mindre problem..

Sammen med en lykønskning følger en række emojis – kage, gaver og lidt konfetti. Der er dog også en fjerde emoji, og det er her, at Barca har ramt ved siden af.

På facebook-siden, der i øvrigt har 103 millioner følgere, har man i opslaget med Andreas Christensens 27 års fødselsdag nemlig også tilføjet en emoji af det norske flag – og ikke det danske.

Om fejlen skyldes, at Barca tror man råder over en norsk midtstopper, vides ikke. Mere sandsynligt er det trods alt nok, at den ansvarshavende ikke har haft styr på forskellen mellem de ellers meget forskellige norske 🇳🇴 og danske 🇩🇰 flag.

Det er en ommer, Barca 🇵🇹

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P