2 min læsningOfficielt: Dean Smith tager over i Leicester resten af sæsonen – tager Chelsea-legende med som assistent

Leicester har sent mandag aften præsenteret Dean Smith som midlertidig manager indtil sæsonens afslutning.

2 min læsning
Leicester Logo

Der er nu endelig styr på, hvem der skal tage over for Brendan Rodgers i Leicester City – i hvert fald for den resterende del af sæsonen.

Mandag aften har Leicester på sin hjemmeside præsenteret den tidligere Aston Villa-manager, Dean Smith, som midlertidig manager i klubben.

Med sig tager Smith sin trofaste assistent fra sin tid i Aston Villa – og en sand Premier League-legende – John Terry, mens også den tidligere Leicester-assistent under blandt andet Claudio Ranieri, Craig Shakespeare, bliver assistent for Smith.

Selv er Dean Smith naturligvis glad for at kunne træde ind i trænergerningen igen.

– Jeg er virkelig glad for at få muligheden for at lede holdet under de sidste uger af sæsonen. Udfordringen foran os er tydelig, men det er en, som jeg og min stab har prøvet før, og med kvaliteten i holdet og antallet af kampe foran os er det helt sikkert opnåeligt, siger han til klubbens hjemmeside.

Også klubbens ejer, Aiyawatt Srivaddhanaprabha, ser frem til samarbejdet med englænderen.

– På vegne af alle i Leicester City vil jeg gerne byde Dean varmt velkommen. Hans lederskab, træning og motiverende kvaliteterkommer til at blive vitale aktiver for os i de kommende otte kampe, hvor vi skal kæmpe for at sikre vores Premier League-status, siger han til hjemmesiden.

Følg Campo på Facebook

Dean Smith får en hård start på sin tid hos rævene fra Leicester, hvor hans første udfordring i spidsen for klubben bliver ude mod Manchester City på lørdag.

Desuden er det noget af et bjerg, der skal bestiges for nedrykningstruede Leicester, som i øjeblikket befinder sig under nedrykningsstregen på Premier Leagues 19. plads.

Dog er der kun to point op over stregen for The Foxes, så med en overraskelse mod Manchester City lørdag, er Dean Smith allerede godt på vej op ad overlevelsesbjerget.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer