Mål og Highlights: Se FC Nordsjælland generobre førstepladsen efter dramatisk afslutning mod Brøndby

FC Nordsjælland var presset til det sidste, men i sidste ende lykkedes det dem at slå Brøndby med 2-1 og generobre førstepladsen.

FC Nordsjælland generobrede førstepladsen i Superligaen.

FC Nordsjælland spillede sig tilbage på førstepladsen i Superligaen, da de mandag aften slog Brøndby med 2-1 på eget græs.

På to flotte scoringer af Ernest Nuamah og Martin Frese kunne et overbevisende FC Nordsjælland-hold gå til pause med en 2-0-føring, men Brøndby kæmpede sig flot tilbage i kampen i anden halvleg, og på et straffespark i det 76. minut bragte Ohi Omoijuanfo.

Det indledte nogle hektiske slutminutter, hvor Brøndby havde flere store muligheder for at stjæle et point, men flere vilde redninger fra Andreas Hansen i Nordsjælland-målet holdt Brøndby fra fadet, og i sidste ende Kunne FC Nordsjælland ånde lettet op.

Det betyder, at FC Nordsjælland nu er tilbage på førstepladsen i Superligaen, efter F.C. København tabte til Randers tidligere mandag.

FC Nordsjælland 1-0 Brøndby (Ernest Nuamah, 12′):

FC Nordsjælland 2-0 Brøndby (Martin Frese, 29′):

FC Nordsjælland 2-0 Brøndby (Mensah gør comeback for Brøndby, 63′):

FC Nordsjælland 2-1 Brøndby (Ohi Omoijuanfo, 76′):

FC Nordsjælland 2-1 Brøndby (Potentiel guldredning?, 85′):