3F Superligaen

FCN-chef skyder kritikken til hjørne: Naturstridigt, at vi kæmper med om mesterskabet

Johannes Hoff Thorup mener, det slet ikke burde være muligt, at FC Nordsjælland kæmper med om mesterskabet allerede nu.

Christoffer Hoof Thorup mener ikke, det burde være muligt, at FC Nordsjælland spiller med om det danske mesterskab.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

FC Nordsjælland gik ind til forårssæsonen på Superligaens førsteplads.

I mellemtiden havde nordsjællænderne skiftet ud på cheftræner-posten, hvor Johannes Hoof Thorup i januar tog over fra Flemming Pedersen.

Herefter har FCK hentet de otte point på FCN og har dermed overtaget førstepladsen. Hoff Thorup mener dog ikke, man kan tillade sig at snakke om, at FC Nordsjælland har skuffet.

Ifølge FCN-chefen må man forstå, at det ikke var forventeligt, at FC Nordsjælland skulle ligge, hvor de ligger på nuværende tidspunkt.

– Jeg vil godt anfægte den der præmis om, at det skal være negativt omkring os lige nu, siger han til Viaplay og fortsætter:

– Det, vi startede i sommer, var med det samme setup, som vi har nu, men ikke med henblik på at komme helt derhen, hvor vi er nu. Det var noget, vi ønskede os på sigt. Men lige nu er vi med helt deroppe, hvor det er rigtig sjovt til sidst.

Følg Campo på Facebook

For ham at se, burde det slet ikke være muligt, at hans hold kæmper med om det danske mesterskab.

– Jeg tror, de fleste er en lille smule overraskede over, at vi er der, hvor vi er. Kigger man på alle mulige faktorer, så er det naturstridigt, at FC Nordsjælland kan ligge over kæmpe med om et mesterskab, forklarer han.

Med en sejr over Brøndby mandag kan Thorup og Nordsjælland generobre førstepladsen i Superligaen, efter F.C. København tidligere tabte 1-0 ude mod Randers.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P