1 min læsningMedie: PSG går ind i jagten på Bellingham – frygter Mbappé exit

Han er en af de mest omtalte fodboldspillere, Jude Bellingham, og i sommerens transfervindue kommer englænderens agent uden tvivl på overarbejde. Nu melder også PSG sig ind i kampen om den engelske landsholdsspillers signatur.

1 min læsning
Jude Bellingham er nu også topprioritet hos PSG, skriver spansk medie
Foto: Ritzau Scanpix /REUTERS/Annegret Hilse
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han kan blive sommerens største og mest omtalte transfer.

Jude Bellingham er rygtet til flere af de største klubber i Europa såsom Liverpool, Manchester City og Real Madrid. Og nu melder endnu en klub sig på banen.

Paris Saint-Germain skulle angiveligt frygte at miste sin absolutte stjernespiller, Kylian Mbappé. Senest har den franske landsholdsspillers lejr være rasende over, at PSG har misbrugt nogle af Mbappés kommercielle rettigheder.

Det spanske medie SER Deportivo skriver, at Bellingham derfor er blevet kontaktet flere gange af PSG de seneste dage og uger.

Den engelske midtbanespiller har dog ifølge mediets informationer meget fokus på Champions League, hvor han vil have en hovedrolle i de kommende sæsoner, hvilket bringer parisklubben bag i køen.

SKADET! Bah udgik lørdag aften – Champions League hænger i tynd tråd

Paris Saint-Germain står måske også til at miste Lionel Messi, der i stadigt stigende grad rygtes hjem til FC Barcelona efter denne sæson.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer