1 min læsningL’Équipe: Messi og PSG nærmer sig skilsmisse

Det har længe lignet et spørgsmål om tid, snarere end et spørgsmål og løn, men nu ser hele sagaen vedrørende Lionel Messi ud til at tage en markant drejning.

1 min læsning
Den argentinske verdensmester, Lionel Messi, er ifølge franske L'Équipe tæt på en skilsmisse med PSG PAris Saint-Germain.
Foto: Gonzalo Fuentes/Reuters/Ritzau Scanpix

Under VM lød det, at en kontraktforlængelse stort set var en ‘done deal’.

Nu er situationen vendt på hovedet for Lionel Messi og PSG, og den franske avis, L’Équipe, melder om en snarlig skilsmisse mellem de to parter.

PSG har i den oprindelige kontrakt indskrevet en mulighed for en kontraktforlængelse, men i modsætning til de fleste af den slags optioner, så skal forlængelse accepteres af Messi først, hvilket principielt gør den ligegyldig.

Samtidig nægter rygterne om en retur til FC Barcelona at dø, og af flere gange har både præsident Joan Laporta og cheftræner Xavi ytret ønske om, at Lionel Messi kom ‘hjem’ til Spanien.

Også FC Barcelonas vicepræsident har en brændende ønske om at se Messi tilbage på Camp Nou, og faktisk har catalanerne været i kontakt med Messis bagland, lød det sidst i marts:

Nyt Messi-håb i FC Barcelona: Vi er i kontakt med hans lejr og arbejder på det

Rygterne om en retur til FC Barcelona bliver næppe mindre af PSG-fansenes behandling af Lionel Messi i den seneste hjemmekamp.

I 0-1-nederlaget til Lyon hjemme på Parc des Princes søndag buhede de parisiske fans således af den argentinske verdensmester.

Hvis Messi alligevel ender med at underskrive en forlængelse i Byernes By, så vil det, ifølge L’Équipe, kræve, at den 35-årige argentiner går markant ned i løn, og det skulle angiveligt ikke være en mulighed.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer