SKADET! Bah udgik lørdag aften – Champions League hænger i tynd tråd

Den danske landsholdsspiller, Alexander Bah udgik allerede efter 26 minutters spil fredag aften i topkampen mod Porto i Liga Portugal. Skadens omfang er endnu uvis.

Alexander Bah ligger skadet på Estádio da Luz

Den danske landsholdsspiller Alexander Bah udgik skadet fredag aften.

På hjemmebanen Estádio da Luz spillede Benfica mod rivalerne fra Porto, og i nederlaget på 2-1 udgik Alexander Bah allerede efter kun 26 minutters spil.

Alexander Bah havde ellers kort forinden lagt op til Benficas føringsmål med et skarpt indlæg.

Det var Goncalo Ramos, der satte hovedet på danskerens bold, og efter at have ramt overliggeren først, blev det Portos målmand, Diogo Costa, der scorede selvmål via riposten.

Se højdepunkter fra kampen her. Der kan du også se, hvordan Alexander Bah bliver tacklet bagfra og hurtigt tager sig til knæet.

Den danske landsholdsspiller vrider sig efterfølgende i græsset i smerte, og det lover ikke godt for det danske landsholdsspillers muligheder for at spille Champions League-kvartfinale allerede på tirsdag, hvor Inter venter.

Benfica har lørdag morgen ikke meldt noget ud om Alexander Bahs skade.

Topopgøret mellem Benfica og Porto endte med en 2-1 sejr til Porto, der dog stadig er syv point efter Benfica på førstepladsen.