Premier League

Ten Hag kan ikke udelukke det: Eriksen kan gøre United-comeback i weekenden

Christian Eriksen har været ude med en ankelskade siden FA Cup-opgøret mod Reading i januar - men danskeren er måske meget snart tilbage på græs.

Christian Eriksen kan være tilbage for Manchester United allerede i weekenden.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester United har været uden Christian Eriksen siden januar.

En ankelskade, som han pådrog sig under et FA Cup-opgør mod Reading, har holdt ham fra grønsværen siden.

Men nu kan noget tyde på, at vi ikke skal vente særligt meget længere, før vi igen kan få danskeren i aktion i Premier League. Faktisk er danskeren så tæt på at være fit, at han er i spil til weekendens opgør mod Everton.

På gårsdagens pressemøde forud for opgøret blev Erik ten Hag spurgt, hvorvidt danskeren kunne komme i spil til Everton-kampen.

– Vi må se. Vi tager det en dag ad gangen, lagde hollænderen ud og fortsatte:

– Der er fremskridt. Han har kun været tilbage i træning denne uge, og så har han træningen i morgen og i overmorgen (torsdag og fredag red.). Vi har to træningspas, og derefter tager vi en beslutningen om, om han er tilbage i truppen, sagde United-manageren ifølge klubbens hjemmeside.

Mål og Highlights: Se United sænke Thomas Frank og co.

Casemiro udstår sin sidste af fire spilledages karantæne til opgøret, og United-midtbanen kan altså igen blive en sammensætning uden nogen af den faste midtbane-duo – men det bekymrer ikke Ten Hag.

– De er to meget vigtige spillere for os. Forstå mig ret, men vi har en god trup. Også i dag, hvor vi havde en fantastisk midtbanesammensætning af Scott McTominay og Bruno Fernandes, og Marcel Sabitzer var også god i sin rolle, siger han og tilføjer:

– Jeg kan ikke sige, at denne midtbane-trio var dårlig, overhovedet ikke. Den var virkelig god!

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P