2 min læsningBrentford-profil nyder tilværelsen under Thomas Frank: Jeg kan kun takke ham

'The Bess'-spilleren glæder sig over stemningen i truppen, og han krediterer særligt manager Thomas Frank for det.

2 min læsning
Bryan Mbeumo storroser Thomas Frank og kalder Brentford for en familie
Toby Melville/Reuters/Ritzau Scanpix

Det lader til, at Thomas Frank har styr på omklædningsrummet.

For i Brentford går det strålende ifølge den franske kantspiller Bryan Mbeumo, som fortæller om tilværelsen i London-klubben til klubbens hjemmeside.

Mbeumo fortæller, at gode relationer mellem spillerne er et af nøglepunkterne for Brentfords succes. Når der kommer en ny spiller til klubben, gør alle alt hvad de kan for, at spilleren får selvtillid og muligheden for at opbygge relationer på holdet.

Bryan Mbeumo har også store roser til cheftræner, Thomas Frank. Ifølge ham er han en af hovedgrundene til, at det går så godt, som det gør for ‘The Bees’ – både på og udenfor banen.

– Jeg tror, at det er fordi, han ( Thomas Frank, red.) er så tæt med spillerne. Det er ikke kun mig, det er hele gruppen, han har tætte relationer til. Det er noget af det bedste, en spiller kan have, lyder det fra Mbeumo.

Bryan Mbeumo lægger heller ikke skjul på, hvad den danske manager betyder for ham og hans tilværelse i London.

– Jeg har et rigtig godt forhold til ham. Vi taler meget sammen – selvom det går dårligt for mig, er han der for at hjælpe mig med at nå til tops. Han giver mig altid selvtillid. Jeg kan kun takke ham.

– Han giver mig råd – både mentalt og på banen. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med ham.

Thomas Frank med trupnyt før United-storkamp onsdag – sæsonens sværeste kamp venter os

Thomas Franks Brentford-tropper tørner sammen med Manchester United på Old Trafford i Premier League onsdag klokken 21:00. Den kamp forholder Thomas Franks sig til i artiklen ovenover.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer