2 min læsningThomas Frank med trupnyt før United-storkamp onsdag – sæsonens sværeste kamp venter os

Onsdag aften spiller danskerklubben Brentford FC ude mod Manchester United, som søndag tabte til Newcastle. Netop derfor bliver det sæsonens sværeste kamp, siger den danske manager.

2 min læsning
Thomas Frank ser opgøret mod Manchester United som sæsonens sværeste kamp
Foto: Ritzau Scanpix / REUTERS / Toby Melville

Thomas Frank og Brentford har præsteret over evne i denne sæson.

Lørdag eftermiddag tilkæmpede ‘The Bees’ sig også til et enkelt point på udebane mod Brighton, så de lige nu er placeret som nummer syv i Premier League – a point med netop lørdagens modstander Brighton på den Conference League-adgangsgivende sjetteplads.

Onsdag gælder det så storklubben Manchester United, der til gengæld kun har fået et point i de seneste tre kampe, og det giver svære betingelser for den danske manager.

Manchester United har i de seneste tre kampe lidt smertelige nederlag på 7-0 til Liverpool, spillet 0-0 mod Southampton og senest søndag tabt med 2-0 til Newcastle.

– Vi går potentielt ind i sæsonens sværeste kamp, ​​hvis vi tager alt i betragtning. De ønsker at komme tilbage fra at tabe i går (søndag, red.), og vi slog dem sidste gang, så de vil lave et dobbelt bounceback, siger Thomas Frank til klubbens hjemmeside.

United-back bekræfter: Tæt på forlængelse

Thomas Frank må med sikkerhed undvære den tidligere FCM-spiller, Frank Onyeka, og selvom Vitaly Janelt er tilbage på træningsbanen og træner med igen, bliver det også for tidligt for ham at deltage på onsdag.

– Der er ingen manager, der kan gøre mirakler på egen hånd. Du har brug for fantastiske spillere, trænere og ejerskab. Det faktum, at vi er stabile, viser, at vi gør noget godt. Vi vil gøre det bedre hver eneste dag, men vi er nødt til at sætte pris på, at vi er i en privilegeret position, siger Thomas Frank slutteligt om klubbens flotte placering i Premier League.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer