3 min læsningOverraskende weekend: Tre ud af fem førstepladser i top fem-ligaerne tabte

Flere af førstepladserne i de fem store ligaer i Europa fik sig en lærestreg i weekenden.

3 min læsning
PSG, Mbappé, Ligue 1, Premier League, LaLiga.

Det var en svær weekend for flere af førstepladserne i de store top fem-ligaer.

Således tabte intet mindre end tre af de klubber, som ellers indtog førstepladsen i deres respektive ligaer forud for weekendens kampe.

Få et hurtigt overblik nedenfor.

Serie A

Napoli har i denne sæson været dominerende i Serie A på et niveau, som sjældent er set før. Derfor var det også højst overraskende, at det blev til et nederlag på hele 0-4 hjemme mod Simon Kjær og resten af AC Milan. Det var Napolis blot tredje nederlag i Serie A i denne sæson, og forspringet ned til Lazio på andenpladsen er stadig stort. Hele 16 point har de ned.

Kæmpe lussing: Kjær og AC Milan ydmygede Serie A-duksen fra Napoli

Bundesligaen

Det blev en målrig affære, da Dortmund og Bayern München mødtes i ‘Der Klassiker’. Her snuppede Bayern München, nu med Thomas Tuchel i spidsen, sejren med cifrene 4-2. De tre point til de sydtyske giganter betyder samtidig, at Bayern München nu har væltet Dortmund af førstepladsen i den bedste tyske række. Bayern München har nu to point ned til Dortmund.

Mål og Highlights: Bayern med magtdemonstration mod Dortmund efter kæmpe drop

Ligue 1

PSG led sit andet nederlag i streg i Ligue 1, da de søndag tabte hjemme med 0-1 mod Lyon. Messi, Neymar og Mbappé er der stadig i front, da PSG fortsat har et forspring på seks point ned til Lens og Marseille på anden- og tredjepladsen.

Medie: PSG planlægger kup: Vil hente Manchester City-profil

LaLiga

Der var ingen slinger i valsen i FC Barcelona, som vandt stensikkert med 4-0 ude mod Elche i weekenden. Sejren er Barcas fjerde i streg i den bedste spanske række, og forspringet ned til Real Madrid på andenpladsen lyder på hele 12 point.

Barca hylder ter Stegen efter imponerende milepæl

Premier League

Arsenal formåede ligesom FC Barcelona at leve op til favoritværdigheden i weekenden. Her blev det lørdag til en 4-1-sejr over Leeds, og Premier Leagues førsteplads bliver dermed fortsat indtaget af London-klubben. Arsenal har et forspring på otte point ned til Manchester City.

Mål og Highlights: Arsenal i paradekørsel mod mesterskabet med storsejr over Leeds

Samme fænomen udspillede sig desuden også i Superligaen, hvor FC Nordsjælland mistede førstepladsen efter et 2-1-nederlag mod F.C. København søndag.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer