Premier League

Mål og Highlights: Arsenal i paradekørsel mod mesterskabet med storsejr over Leeds

Arsenal skulle lørdag forsøge at opretholde forspringet på otte point ned til Manchester City, da Leeds kom på besøg. Se højdepunkter i artiklen.

Arsenal's Brazilian striker Gabriel Jesus (C) vies with Leeds United's Dutch defender Pascal Struijk (R) during the English Premier League football match between Arsenal and Leeds United at the Emirates Stadium in London on April 1, 2023. (Photo by Glyn KIRK / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time.No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Det var to hold, der kæmpede for to vidt forskellige ting, der lørdag mødtes på Emirates Stadium i London. Arsenal jagter mesterskabet for første gang siden 2004, mens Leeds kæmper for livet i Premier League.

Efter en første halvleg, hvor Leeds var godt med, fik Arsenal straffe efter en halv time. Et straffe Gabriel Jesus omsatte til mål.

Blot to minutter inde i anden halvleg, gjorde Ben White det til 2-0 for Arsenal. Kort efter kom Jesus på tavlen igen, da han gjorde det til 3-0.

Leeds fik dog pyntet på det, da Rasmus Nissen Kristensen reducerede til 3-1 for gæsterne. Kort før tid lukkede og slukkede Granit Xhaka det allersidste håb for Leeds, da han stangede hjemmeholdet på 4-1.

Arsenal 1-0 Leeds United (Gabriel Jesus 35′):

Arsenal 2-0 Leeds United (Ben White 48′):

Highlight mangler. Se samlet highlights øverst i artiklen.

Arsenal 3-0 Leeds United (Gabriel Jesus 55′):

Highlight mangler. Se samlet highlights øverst i artiklen.

Arsenal 3-1 Leeds United (Rasmus Nissen Kristensen 76′):

Arsenal 4-1 Leeds United (Granit Xhaka 85′):

Highlight mangler. Se samlet highlights øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P