1 min læsningKæmpe lussing: Kjær og AC Milan ydmygede Serie A-duksen fra Napoli

Med den danske landsholdsanfører i startopstillingen udraderede AC Milan Serie A's førerhold fra Napoli med hele 4-0 på udebane.

1 min læsning
AC Milan ydmygede Napoli.
Foto: Tiziana Fabi/AFP/Ritzau Scanpix

Det blev en grim aften i Napoli for hjemmebaneholdet og Serie A’s suveræne førerhold.

Det ellers storspillende Napoli-hold led et ukarakteristisk stort nederlag til AC Milan, der kunne rejse hjem til Milano med en 4-0-sejr i baggagen.

Napolis skrækaften tog sin spæde start, da Rafael Leao allerede efter 17 minutters spil satte bolden i kassen til 1-0, mens Real Madrid lejesvenden Brahim Diaz otte minutter efter fordoblede Milan-føringen.

Efter pausen var Leao igen på pletten efter godt en times spil, hvorefter belgiske Alexis Saelemaekers gjorde ydemygelsen total med 4-0-scoringen med godt 20 minutter igen.

Simon Kjær var tilbage i startelleveren for AC Milan og var med til at gøre livet svært for Napoli-offensiven, der var uden holdets helt store stjerne og Serie A’s topscorer, Victor Osimhen, der sad ude med en lårskade.

Nederlaget var blot Napolis tredje i denne sæson og ændrer ikke på, at det blot er et spørgsmål om tid, før de kan krones som Scudetto-vindere.

Journalist: Her er favoritten til Chelsea-jobbet – har allerede taget kontakt

For AC Milans vedkommende betyder de tre point, at man spiller sig ind i top tre og dermed igen ligger til at nappe en af de fire billetter til Champions League.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer