3F Superligaen

Jesper Sørensen efter 0-3: Vi får ikke et eneste gult kort – det skuffer mig!

Brøndby indkasserede søndag sæsonens næststørste nederlag, og der var flere ting, der skuffede holdets cheftræner.

Brøndby Cheftræner Jesper Sørensen var skuffet over, at ikke en eneste af hans spillere trak et gult kort i 0-3-nederlaget til Viborg.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det var næppe sådan, de havde forestillet sig at indlede mesterskabsspillet.

Brøndby sled sig kun med nød og næppe i mesterskabsspillet med markant hjælp fra andre resultater på sidste spilledag i grundspillet, men måske er det ikke tilfældigt, at det var den sidste plads i top-seks, Brøndby tog sig af.

Søndag stod det i hvert fald klart for de fleste, at der stadig er ting, der kan forbedres på den københavnske vestegn, efter Brøndby hjemme på Brøndby Stadion tabte med hele 0-3 til Viborg.

Efter kampen var cheftræner, Jesper Sørensen, da også langt fra at være tilfreds med sine spillere, og særligt én ting bed den nye mand i spidsen for de blå-gule mærke i.

– Jeg synes, at præstationen var dårlig [..] Vi spiller en kamp, hvor vi taber 0-3, og vi får ikke et eneste gult kort, hvor vi går ind og siger; Nu vil vi ikke længere, og det skuffer mig, siger Jesper Sørensen til Brøndby TV.

– Fodbold kan gå forskellige veje, jeg er ikke chokeret, men jeg havde ikke forventet, at vi skulle se sådan her ud.

Mål og Highlights: Se Viborg hænge på i toppen efter magtdemonstration i Brøndby

Brøndbys nederlag søndag er sæsonens 11. nederlag i i alt 28 kampe, men ud over 4-0-nederlaget til Aarhus Fremad i oktober så har Brøndby ikke tabt større i indeværende sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P