1 min læsningMål og Highlights: Aston Villa overrasker og sejrer ude mod Chelsea

Lørdag aften tog Chelsea hjemme imod Aston Villa i et opgør, som Chelsea helst skulle vinde, hvis de fortsat ønskede at spille europæisk fodbold i næste sæson.

1 min læsning
Soccer Football - Premier League - Chelsea v Aston Villa - Stamford Bridge, London, Britain - April 1, 2023 Aston Villa's Ollie Watkins celebrates scoring their first goal Action Images via Reuters/Peter Cziborra EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Tidligt lørdag aften tog Chelsea hjemme imod Aston Villa og her var de tre point utrolig vigtige for begge mandskaber. Begge hold kunne nemlig fortsat nå at klatre op i Premier Leagues top seks, som bekendt udløser en billet til europæisk fodbold i den kommende sæson.

De blåklædte fra London måtte da også påtage sig favoritrollen til opgøret, men det blev altså Aston Villas Ollie Watkins, der scorede kampens første mål. Et køligt lob over Kepa mellem Chelsea-stængerne.

Føringen blev udbygget tidligt i anden halvleg, da John McGinn leverede et drømmehug langt udefra, som sejlede ind i Chelsea-målet. Dette blev også kampens slutresultat.

Resultatet betyder blandt andet, at Aston Villa rykker forbi Chelsea i tabellen, hvor Birmingham-holdet nu befinder sig på niende pladsen, mens Chelsea må nøjes med 11. pladsen for nu.

Højdepunkter

Chelsea 0-1 Aston Villa (Ollie Watkins, 18)

Chelsea 0-2 Aston Villa (John McGinn, 56)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer