2 min læsningDelaney åbner for Sevilla-retur efter trænerfyring: ‘Thomas, du er min nye yndlingsspiller’

Thomas Delaney afviser bestemt ikke en retur til Sevilla efter den nylige fyring af klubbens cheftræner Jorge Sampaoli.

2 min læsning
Thomas Delaney åbner for retur til Sevilla.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Det har langt fra været en nem sæson for den danske landsholdspiller, Thomas Delaney.

Den 31-årige midtbanemotor har således måttet se langt efter fast spilletid i Sevilla, hvor han på nuværende tidspunkt er udlejet fra til TSG Hoffenheim, hvor spilletiden ligeledes har været sparsom på det seneste.

Delaney var umiddelbart ikke en del af Sevilla-manager, Jorge Sampaolis, planer, og derfor virkede et udlån som den rette beslutning for Delaney. Men lejekontrakten udløber til sommer, og så skal fremtiden igen overvejes.

Og her kan en reel retur til Sevilla godt blive aktuel for danskeren – det skyldes ikke mindst den nylige fyring af netop Jorge Sampaoli.

Det fortæller Delaney i et interview med Werder Bremen-fanmediet Deichstube, som er blevet foretaget i forbindelse med, at Bundesliga-danskeren sammen med Hoffenheim-mandskabet søndag vender retur til sin tidligere Werder Bremen-hjemmebane, hvor han spillede fra 2017 til 2018.

– Jeg ville gerne sige, at jeg som fodboldspiller aldrig er tilfreds med at sidde på bænken. Sevilla er en utrolig by, klubben er også utrolig, men jeg elsker fodbold. Og det spilles på banen. En smuk by, godt vejr og gode mennesker gør livet meget, meget rart, men i sidste ende handler det om at kunne spille.

– Lejeaftalen med Hoffenheim slutter den 30. juni, og så er jeg Sevilla-spiller igen. En ny træner har netop overtaget holdet (José Luis Mendilíbar efter Jorge Sampaolis fyring, red.). Vi får se, hvad der sker. Måske vil han sige, ‘Thomas, du er min nye yndlingsspiller’, og det hele vil på den måde starte forfra, fortæller Delaney.

Hjulmand efter fravalgt Delaney: Hård beslutning for mig

Den danske landstræner Kasper Hjulmand valgte, i forbindelse med den netop overståede landsholdssamling, ikke at udtage Thomas Delaney til landsholdstruppen. Det kan du læse mere om ovenfor.

Delaney er udlånt til Hoffenheim frem til sæsonens afslutning, hvorefter det som udgangspunkt står til en retur til Sevilla, som fortsat har papir på danskeren frem til sommeren 2025.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer