Dansk Fodbold

Hjulmand efter fravalgt Delaney: Hård beslutning for mig

Kasper Hjulmand har valgt at se bort fra Thomas Delaney til landsholdstruppen, og den danske landstræner forklarer i den forbindelse, at det var en hård beslutning at træffe.

Kasper Hjulmand forklarer, hvorfor Thomas Delaney ikke er blevet udtaget til den danske landsholdstrup.

Noget af en overraskelse.

Thomas Delaney fik sin debut for det danske A-landshold tilbage i 2013, og siden 2015 har han været nærmest synonym med det danske landshold.

Til de to kommende EM-kvalifikationskampe mod Finland og Kazakhstan, er han dog ikke med – og det skyldes ikke en skade.

Det første spørgsmål til Kasper Hjulmand på tirsdagens pressemøde i forbindelse med landsholdsudtagelsen gik derfor heller ikke overraskende på, hvad der lå til grunde for valget om ikke at tage Thomas Delaney med i truppen.

– Det er også en hård beslutning for mig. Jeg er meget, meget begejstret for Thomas, og har været det altid. Han bidrager altid med meget.

– Jeg føler, at de kampe, vi har foran os, og den form, som de fem spillere, vi kan se på skiltet her (de fem udtagede midtbanespillere, red.), den form, de har lige nu, er så god, at det er det bedste for holdet lige nu. Det er det, der bringer den bedste kvalitet ind til holdet.

– Thomas har desværre været ude de seneste par kampe (for Hoffenheim, red.), og jeg håber på, at han får ædt sig ind på holdet igen og får fundet den kvalitet, som vi ved, at Thomas har. Jeg er stensikker på, at Thomas har en fremtid på landsholdet, siger Kasper Hjulmand.

Hjulmand har rystet posen: Flere store overraskelser i den danske landsholdstrup

I linket ovenfor kan du se Kasper Hjulmands 23 udvalgte til de kommende EM-kvalifikationskampe.

Thomas Delaney står i alt noteret for 72 kampe for det danske A-landshold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P