2 min læsningThomas Tuchel om chokket i Chelsea – Blev fyret på tre minutter

Thomas Tuchel synes selv, han havde en god tid i Chelsea, hvor han vandt Champions League efter mindre end et halvt år i klubben.

2 min læsning
Antonio Bronic/Reuters/Ritzau Scanpix

Selvom Thomas Tuchel er blevet træner i Bayern München, er han stadig ikke helt kommet sig over fyringen i Chelsea.

Det fortæller han til Sportsmail, ifølge Daily Mail. Tyskeren ser tilbage på sin tid i London-klubben med et smil på læben og glæder sig over de relationer, han fik skabt.

Derfor var han også lettere uforstående overfor den fyring, der i september 2022 betød, at han ikke længere var at finde i trænersædet hos ‘The Blues’ – trods et Champions League-trofæ og to finaler i henholdsvis FA Cuppen og Carabao Cuppen.

Da Tuchel blev fyret, havde han og ledelsen et møde, som ikke varede særligt længe, ifølge tyskeren selv.

– Det (fyringen, red.) kom som et chok. Det skulle vise sig at blive et kort møde. Det var omkring klokken otte om morgenen, og det varede kun tre til fem minutter. Jeg var til gengæld heller ikke i humør til at snakke meget længere end det.

– Beslutningen var taget, og det kom ærligt talt som et chok for os alle. Vi (Tuchels trænerteam, red.) havde følelsen af, at vi var på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Vi følte, at vi kunne opnå store ting og vi ville gerne have blevet længere – så simpel var det, fortæller Tuchel til Sportsmail.

Tuchel på rov i Chelsea: Vil genforenes med stjernespiller til sommer

Thomas Tuchel står overfor sin første udfordring som ny Bayern München-træner lørdag den 1. april, når Borussia Dortmund kommer på besøg på Allianz Arena.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer