2 min læsningTuchel på rov i Chelsea: Vil genforenes med stjernespiller til sommer

Det er angiveligt ikke blot en assistent Thomas Tuchel vil hente ind fra sin tid i Chelsea. Nu vil han hente en af klubbens stjerne til Bayern München.

2 min læsning
Thomas Tuchel vil hente Mason Mount til FC Bayern München.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det kom som en overraskelse, da Chelsea tidligt på sæsonen valgte at fyre tyske Thomas Tuchel og erstatte ham med Graham Potter.

Nu har Thomas Tuchel så igen landet et topjob, da han så sent som i fredags officielt overtog det varme sæde i den tyske storklub FC Bayern München.

Og noget tyder på, at Tuchel vil kigge mod sin tidligere klub i løbet af sit første transfervindue som Bayern-chef. Der går allerede meldinger om, at Tuchel vil hente sin tidligere Chelsea-assistent, Anthony Barry, til det sydtyske – forhandlinger der skulle være tæt på at nå sin afgørelse. Men noget tyder altså også på, at en af Chelseas store profiler kan tage samme tur.

Ifølge The Guardian skulle Thomas Tuchel nemlig have udset sig Chelseas Mason Mount som en af de helt store Bayern-transfers i det kommende transfervindue til sommer.

Og det skulle ikke være helt usandsynligt, at handlen kunne lande, fortæller mediet.

Mason Mount præsterede nemlig godt under den tyske manager og skulle derfor også være interesseret i en potentiel genforening med Thomas Tuchel.

Medie: Real Madrid øjner Chelsea-stjerner

Det meldes dog stadig, at frontløberne i jagten på Mason Mount skulle være Premier League-konkurrenterne fra Liverpool, mens også Manchester United, Newcastle og Juventus meldes varme på den 24-årige englænder.

Mason Mount er fuldblods Chelsea-dreng og har været på kontrakt i klubben i hele sin professionelle karriere – dog med et par udlån undervejs.

Han kontrakt med Chelsea løber i skrivende stund frem til sommeren 2024.

Chelsea præsenterer blodrødt regnskab: Sanktioner har sat sine spor

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer