2 min læsningPå blokken som ny i Tottenham-manager: Nu svarer Thomas Frank på rygterne

Den danske Brentford-manager, Thomas Frank, har været flittigt rygtet til Tottenham i løbet af den seneste tid. Nu forholder han sig til rygterne.

2 min læsning
Thomas Frank svarer på Tottenham-rygter.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Han har være en sand succeshistorie i Brentford.

Da Thomas Frank tog over i Brentford tilbage i oktober 2018 stod den på The Championship. Men i sæsonen 2020/21 sikrede Thomas Frank Brentford en historisk oprykning til Premier League, hvor klubben siden har holdt fast og kæmper med om europæiske pladser i denne sæson.

Og med flotte præstationer følger også interesse fra større adresser. Flere rygter har sendt Thomas Frank til forskellige europæiske storklubber – senest er Thomas Frank blevet meldt blandt favoritterne til at overtage det ledige manager-job hos Tottenham, som for nyligt fyrede Antonio Conte.

Nu tager Thomas Frank så bladet fra munden og kommenterer på Tottenham-rygterne. Det gør han i et interview med Evening Standard.

Og her virker det efter alt at dømme ikke som om, at 49-årige dansker skulle være på vej til at overtage jobbet i Tottenham i denne omgang.

– Der har været mange rygter om mig i løbet af det sidste år. Jeg vænner mig aldrig rigtig til det, tror jeg, men generelt vil jeg sige, at det altid er smigrende, at der er rygter derude.

– Jeg har før sagt, at jeg er meget, meget glad for at arbejde for Brentford. Det er jeg stadig. Jeg er meget glad her. Hvad der sker i fremtiden, ved man aldrig.

– Hvad sker der om 10 år? Vil jeg blive her for evigt? Sikkert ikke. Selv Alex Ferguson og Arsene Wenger afsluttede jo deres epoker eller deres job på et bestemt tidspunkt. Jeg ved det ikke, men jeg er meget glad lige nu, afslutter danskeren.

Supercomputer har luret den: Sådan ender Premier League

Thomas Frank og Brentford har, i den notorisk svære anden sæson i Premier League, præsteret rigtig flot.

Klubben placerer sig i skrivende stund på en flot ottendeplads i ligaen og er sågar fortsat en del af kampen om en plads i de europæiske turneringer, mens nedrykningskampen slet ikke virker aktuel på nuværende tidspunkt.

Thomas Frank forlængede sin kontrakt med Brentford i slutningen af 2022. Således er danskeren på kontrakt i klubben frem til sommeren 2027.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer