1 min læsningOverblik: Disse fem spillere misser Premier League-brag – En er tvivlsom

Lørdag eftermiddag byder på fodbold i verdensklasse, når Manchester City tager imod Liverpool i Premier League.

1 min læsning
Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Lørdag eftermiddag byder på et kæmpe Premier League-opgør.

Jürgen Klopp og Liverpool rejser lidt over 50 kilometer østpå, når de tørner sammen med Manchester City.

Men det ser ud til, at nogle af de store stjerner må undværes for begge mandskaber. Her får du et overblik over hvilke spillere, der ikke er tilgængelige til opgøret.

Manchester City

Phil Foden forlod landsholdlejren, da han havde brug for en akut operation for blindtarmsbetændelse. Derfor er han stadig ikke at finde på holdkortet for City.

Derudover er Erling Haaland tvivlsom, da han også blev skadet under landsholdpausen. Guardiola siger på et pressemøde fredag, at man tager stilling til nordmandens mulige optræden efter dagens sidste træning.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Liverpool

Klopp kunne bringe gode nyheder tidligere fredag, da han meldte Luis Diaz tilbage i træning for ‘The Reds’, men tyskeren bekræfter dog, at han ikke er med mod City.

Thiago er stadig skadet, og det samme kan siges om Naby Keita. Derudover er forsvarsspilleren Rhys Williams også ud med en skade.

Den tyske træner kunne dog meddele, til mange Liverpool-fans’ store glæde, at Darwin Nunez er tilbage – og klar til lørdagens PL-brag.

Video: Varm op til City-Liverpool – Her er de 10 bedste mål fra de indbyrdes opgør

Varm op til opgøret i artiklen ovenover. Kampen starter lørdag den 1. april klokken 13:30, og den kan ses på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer