2 min læsningHaaland skadet – farmand giver status forud for opgøret mod Liverpool

Erling Haaland er skadet i den norske landsholdslejr i Spanien, hvor nordmændene forbereder sig på landskampen lørdag aften. Han risikerer at misse Premier League i næste weekend.

2 min læsning
Skadet Erling Haaland misser landskampe for Norge - Manchester City.

Erling Haaland er skadet og tvivlsom til Manchester Citys næste opgør i Premier League.

Lørdag den 1. april møder Haaland og de lyseblå City-spillere nemlig Liverpool, og med den skade, der sendte Haaland hjem fra den norske landsholdslejr, er han tvivlsom til kampen på hjemmebane mod Liverpool.

Angriberens far, Alf Inge Haaland, fortæller nu om skadens omfang og chancerne for at spille i Premier League om otte dage.

– Manchester City har et partnerskab med et hospital i Barcelona, ​​så han har været der for yderligere kontrol og behandling, siger han til norsk TV 2.

Og netop den behandling er nødt til at vise gode resultater, så Haaland ikke skal gå fra behandlingsrummet og direkte ud på Etihad Stadium i Manchester.

– Nu har han været her [Marbella] i et par dage med fysioterapeuten fra klubben. For det første er jeg ikke læge, og for det andet synes jeg, det er ‘touch and go’, ja. Man kan ikke bare gå to uger uden træning og så springe lige ud i en kamp.

Bayern-fyring er angiveligt timer væk – Så godt har Nagelsmann ellers præsteret

– Hvis han ikke får ordentlig træning med holdet, så spiller han ikke. Det handler om, hvordan han reagerer på behandlingen de næste par dage. Han har brug for en masse pleje.

Erling Haaland scorede hattrick i sin seneste kamp, hvor Manchester City vandt med 6-0 over Burnley i FA Cuppen. Han blev i den kamp skiftet ud efter 63 minutters spil.

Det skulle være en skade i lysken, der er problemet for Haaland.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer