1 min læsningNy Tottenham-boss om Conte-fyring: Det var bedst for alle

Cristian Stellini står overfor sin første udfordring som midlertidig cheftræner i Tottenham, når de møder Everton på udebane mandag.

1 min læsning
Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Cristian Stellini har overtaget styringen i Tottenham.

Dermed står italieneren overfor sin hidtil største udfordring, når han og resten af Spurs-mandskabet tørner sammen med Everton mandag.

Men Stellini er ved godt mod, og han mener ikke, at klubben er i krise, som det ser ud lige nu. Han føler sig klar til at lede Tottenham, som altså jagter Champions League pladserne i Premier League.

– Det er et vigtigt job. Jeg føler mig ansvarlig, og jeg tager det ansvar. Jeg er klar til det, og jeg føler, at jeg kan gøre det, siger Stellini på en pressekonferrence fredag.

Den 48-årige træner sætter også ord på fyringen af Antonio Conte, og hvordan hans forhold er med ham den dag i dag.

– Jeg vil gerne gøre det klart, at denne beslutning (om Contes fyring, red.) er taget med henblik på, hvad der er bedst for alle – og den er blevet taget af alle.

– Beslutning blev taget for alles bedste, fortæller den nye Spurs-manager.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Dog er der intet ondt blod mellem Cristian Stellini og Antonio Conte. Stellini fortæller, at forholdet mellem de to stadig er godt.

– Jeg vil lige takke ham (Conte, red.). Jeg forbedrede mig meget som træner, og det er på grund af Antonio [Conte]. Jeg vil gøre det bedste for ham fra nu og indtil sæsonen er slut.

På blokken som ny i Tottenham-manager: Nu svarer Thomas Frank på rygterne

Du kan se noget af pressekonferencen HER.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer