3F Superligaen

Neestrup giver status: Flere profiler tilbage for F.C. København – nedslående nyt om Cornelius

F.C. København-cheftræner Jacob Neestrup giver fredag en opdatering på en række FCK-spillere, som senest har døjet med skader.

Flere FCK-profiler tilbage fra skader.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Superligaen vender denne weekend tilbage efter landskampspausen.

Og det med gode nyheder hos de forsvarende danske mestre fra F.C. København.

Flere af klubbens profiler er nemlig kommet sig efter de skader, de har døjet med i den seneste tid. Det fortæller Jacob Neestrup i et interview på FCK’s hjemmeside.

– Christian Sørensen er tilbage i træning sammen med holdet efter sin knæoperation. Alt er gået som planlagt, og han har denne uge kunne træne sammen med holdet og er klar til at spille kamp igen,” fortæller cheftræner, fortæller Jacob Neestrup og fortsætter:

– Rasmus Falk har haft et mindre tilbagefald, som vi meldte ud og han har også arbejdet hårdt og målrettet. Derfor kunne han træne fuldt med holdet fredag og er igen klar til at være en del af truppen på søndag. Det samme gælder for Diogo, der gik ud med en ankelskade mod Viborg.

Det ser dog modsat ikke så godt ud for Andreas Cornelius, som fortsat sidder på skadebænken.

Moneyball-Milan – Medie peger på FCK-profil til den italienske storklub

– Det er først og fremmest ærgerligt for Andreas, som havde en super god preseason, men siden hen desværre pådraget sig nu to forskellige skader. Andreas er blevet grundigt undersøgt, behandlet og udredt af dygtige folk, for at lave den bedst mulige kortsigtede og langsigtede plan med henblik på at få ham klar igen.

– Vi forventer, at han er ude i cirka tre uger og ser frem til at få glæde af ham hurtigst muligt i Mesterskabsspillet, fortæller Morten Boesen, cheflæge i F.C. København og fortsætter:

– Samlet set har han været for meget skadet, siden han kom til København. Det er vi selvfølgelig meget opmærksomme på, og både han og vi arbejder målrettet på at løse det på både kort og langt sigt.

F.C. København åbner Mesterskabsslutspillet søndag aften i et sandt topbrag, når FC Nordsjælland gæster Parken klokken 18:00. Opgøret kan følges direkte på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P