Premier League

Tottenham i vildrede over FIFA-beslutning: Var ikke blevet underrettet

Tottenham skriver onsdag aften på sin hjemmeside, at man først efter de engelske medier meldinger om Fabio Paracitis ikke må arbejde i England.

Tottenham Logo

Ligesom en række andre tidligere højtstående Juventus-medlemmer har Fabio Paratici 30 måneders karantæne fra at virke i fodboldens verden.

Og indtil i dag har karantænen ikke været gældende i England, så Tottenham-sportsdirektøren har uden problemer kunne fortsætte i stillingen i Spurs.

Onsdag fik The Guardian dog bekræftet af FIFA, at karantænen nu er ændret og er gældende over hele verden. Det bekræfter Tottenham nu selv på sin hjemmeside.

Her meddeler klubben også, at man ikke var blevet underrettet om ændringen, før The Guardians artikel.

– I kølvandet på dagens meldinger i medierne om FIFAs Disciplinærkomités beslutning om at udvide sanktionen, som blev pålagt Fabio Paratici af FIGC den 20 januar 2023, rettede klubben hasteforespørgsler til FIFA, skrives der på hjemmesiden.

– FIFA har sent i eftermiddags givet os et skriftligt svar og underrettet os om, at en beslutning er blevet truffet af FIFA’s Disciplinærkomité om at udvide FIGC’s sanktion til hele verden.

Her skriver man yderligere, at beslutningen er blevet taget uden nogen form for forudgående varsel til nogen af de involverede parter.

Hårdt slag mod Tottenham: FIFA gør forbud dækkende på verdensplan

– Vi vil gøre det klart, at da Fabio i går medvirkede i et interview til klubbens kanaler, vidste hverken han eller klubben noget som helst om, at denne beslutning skulle træffes, baseret på, at FIGC’s sanktion blev taget den 20. januar og fortsat er underlagt appel den 19. april.

The Athletic har tidligere i dag meddelt, at ændringen kan komme til at koste Paratici jobbet.

Klubben oplyser, at man vil opdatere på sin hjemmeside, når man ved mere om sagen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P