2 min læsningEnden er nær: AGF-profil vil væk til sommer

AGF's helt store forsvarsprofil, Yann Aurel Bisseck, ser helst, at han bliver skudt afsted til sommer.

2 min læsning
Yann Bisseck, AGF.

Yann Aurel Bisseck har taget Superligaen med storm.

I denne sæson har han spillet samtlige minutter i Superligaen for AGF, hvor han har haft en væsentlig rolle i den succes, som Aarhus-klubben har nydt.

Alt godt har dog en ende, og AGF-fansene kan formentlig godt begynde at indstille sig på, at de snart må sige farvel til den tyske midtstopper.

Yann Aurel Bisseck kigger således frem mod det kommende sommertransfervindue med drømme om et skifte.

– Jeg håber ikke, at interessen aftager. Et skifte til en top fem-liga vil være et naturligt næste skridt for mig, og det er det, jeg sigter efter til sommer, siger han til tyske Kicker.

Den tyske U21-landsholdsspiller var efter sigende allerede tæt på at forlade AGF i vinterens transfervindue, hvor Eintracht Frankfurt skulle have forsøgt at hente ham.

Video: Stort skænderi for åben skærm efter 5-0-sejr – forlader studiet i vrede

I forrige uge afslørede Yann Bisseck selv, at der er indskrevet en frikøbsklausul i hans kontrakt med AGF.

Klubbens sportschef, Stig Inge Bjørnebye, afviste dog at kommentere historien overfor Århus Stiftstidende, og det er derfor uvist, hvor stort et beløb der er tale om.

Yann Bisseck blev i sommeren 2021 lejet ud til AGF fra tyske FC Köln, og i sommer blev parterne enige om en permanent aftale.

Midtstopperens nuværende kontrakt med AGF strækker sig frem til 2026, og alt afhængig af frikøbsklausulens størrelse står AGF altså ganske stærkt i forhold til eventuelle kommende forhandlinger til sommer.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer