1 min læsningGrabara inden topbrag mod FC Nordsjælland: Vi har respekt for dem, men..

F.C. Københavns polske keeper, Kamil Grabara, kigger frem mod weekendens topbrag, hvor FCK brager sammen med FC Nordsjælland i Parken.

1 min læsning
FCK, FCN, F.C. København-FC Nordsjælland, Superligaen, Kamil Grabara.

Mesterskabsspillet er på trapperne.

Superligaen er blevet opdelt, og de resterende 10 runder af den bedste danske række byder på underholdning i henholdsvis mesterskabsspillet og nedrykningsspillet.

Her venter et brag af en kamp allerede i første runde af mesterskabsspillet, når Superligaens førsteplads, FC Nordsjælland, gæster Superligaens nummer to, F.C. København.

Forud for kampen lægger FCK-målmand Kamil Grabara da heller ikke skjul på, at man har respekt for sin kommende modstander – men så stopper den også dér.

– Alle kan se, at det er en vigtig kamp, men vi står foran ti vigtige kampe, så det ændrer ikke noget i vores tilgang og vi går altid til kampene for at vinde.

– Vi har respekt for FC Nordsjælland, der er et godt hold, men jeg er sikker på, at de også har respekt for os, og vi kommer til at gribe kampen an som altid ved at tage initiativet og gøre livet svært for vores modstander både med og uden bolden, siger Kamil Grabara til F.C. Københavns egen hjemmeside.

Kvist blev tvunget ud af FCK: Jeg er uønsket hos ejerne

Kampen mellem FCK og FC Nordsjælland fløjtes i gang søndag den 2. april i Parken klokken 18.00.

Forud for opgøret har FC Nordsjælland et enkelt point ned til FCK på andenpladsen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer