2 min læsningEkspert: Hjulmand hjalp ikke sit hold, da det var allermest presset

Danmark tabte til Kasakhstan. Og det skyldes blandt andet Kasper Hjulmands indskiftninger fra sidelinjen, mener Morten Bruun.

2 min læsning
Kasper Hjulmand får kritik efter Danmarks nedsmeltning mod Kasakhstan.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Det var på alle mulige måder en skuffende dag i landsholdsregi.

Oppe 2-0 i pausen mod et Kasakhstan-mandskab, som havde svært ved at finde fodfæste, blev kampen vendt fuldstændig på hovedet i anden halvleg.

Det endte med et skuffende 3-2-nederlag. Og det skyldes blandt andet, at landstræner, Kasper Hjulmand, ikke hjalp sit hold, da det havde allermest brug for det. Det mener TV2 SPORT‘s fodboldekspert, Morten Bruun.

Efter opgøret har Morten Bruun fået til opgave at give de danske spillere og landstræneren karakterer. Og her er der ikke topkarakter for præstationen af Kasper Hjulmand på sidelinjen.

– Landstræneren hjalp ikke sit hold, da det var allermest presset, indleder Morten Bruun.

– Det var rigtigt set at bringe Jonas Wind fra starten. Men hans trippeludskiftning efter 65 minutter viste sig at være katastrofal. Som han selv sagde efter kampen: ‘Indskiftningerne hjalp os ikke’. Og dermed hjalp landstræneren ikke sit hold, da det var allermest presset.

Hjulmand efter kollaps: Vi mangler mentalitet

Ser man ud over den danske landstræners præstation, så er det også de færreste af spillerne, der får høje karakterer.

Den danske midtbanetrio Pierre-Emile Højbjerg, Mathias Jensen og Christian Nørgaard får blandt andet hug for indsatsen – specielt i den sidste del af opgøret. Mens også indskifterne; Jens Stryger Larsen, Philip Billing og Mohamed Daramy, får kritik for præstationen.

Karakterlisten toppes af den dobbelte målscorer Rasmus Højlund, som igen var farlig foran mål søndag. Ifølge Morten Bruun kan Højlund ‘på ingen måde lastes’ for kampens udfald.

Stor dansk nedsmeltning: Danmark taber overraskende til Kasakhstan

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer