2 min læsningBror til Fiorentina-profil afslører: Disse storklubber fik afvist deres bud

Nordin Amrabat, bror til VM-åbenbaringen Sofyan Amrabat, har udtalt, at tre kæmpe klubber bød på lillebror i januar-vinduet.

2 min læsning
Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Marokko var flyvende under VM 2022.

På midtbanen gjorde især Fiorentina-profilen opmærksom på sig selv efter nogle gode optrædener og et vanvittigt løbepensum.

Det gik ikke de store klubbers næse forbi, hvorfor der også kom nogle bud på marokkaneren efter slutrunden. Det fortæller Sofyan Amrabats bror, Nordin Amrabat, til Voetbal Primeur, ifølge Football Italia.

Nordin Amrabat, der til daglig tørner ud for AEK Athen i den bedste græske række, fortæller, at både Barcelona, Manchester United og Chelsea bød på broderen efter VM-slutrunden – alle tre bud blev dog afvist.

– Under VM sagde [Fiorentina] Præsident Rocco Commisso, at han ikke ville sælge Sofyan [Amrabat], men jeg troede, at han prøvede at skrue prisen i vejret.

– Der var masser af interesse i Sofyan, og han ville kun forlade Fiorentina til fordel for et top-hold. Der var mange bud fra klubber i England, og de klubber var også parate til at betale en stor sum penge, lyder det fra Nordin Amrabat.

Ifølge Nordin Amrabat, var Barcelona den klub, som fangede hans brors interesse mest. Fiorentina havde dog ingen intention om at sælge deres midtbanegeneral i vinterens transfervindue. Barcelona kan angiveligt få lov at prøve igen til sommer.

Moneyball-Milan – Medie peger på FCK profil til den italienske storklub

Dermed kan 26-årige Sofyan Amrabat meget vel være fortid i Fiorentina til sommer, hvis de interesserede klubber stadig kan se marokkaneren i deres respektive farver.

Marokko vandt lørdag over Brasilien i en testkamp. Du kan se alle målene i videoen øverst i artiklen.

HUSK: Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer