2 min læsningAGF-boss lukker i om Bisseck-frikøbsklausul

AGF lukker i om kontraktsnak, efter Yann Aurel Bisseck søndag bekræftede, at han har en frikøbsklausul i sin kontrakt med klubben.

2 min læsning
Yann Bisseck frikøbsklausul.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Er han snart fortid i AGF?

I det aarhusianske er der nok mange spørgsmål, der melder sig, når det kommer til en af klubbens helt store profiler, Yann Aurel Bisseck.

Søndag formiddag bekræftede Bisseck selv, at der har været interesse fra den tyske storklub Eintracht Frankfurt samt et par klubber fra Italien og Frankrig. Samtidig kunne han også fortælle, at han rent faktisk har en frikøbsklausul i sin AGF-kontrakt – dog uden at konkretisere det egentlige beløb.

Selvom mange AGF-fans formentlig gerne ser Bisseck blive i klubben så længe som muligt, kan det tyde på, at en transfer af den 22-årige tysker kan være på trapperne.

Så hvad får AGF egentligt i kroner og øre, hvis Bissecks frikøbsklausul bliver indløst?

Det spørgsmål har Aarhus Stiftstidende søndag rettet mod AGF’s sportschef, Stig Inge Bjørnebye. Dog uden det store held. Bjørnebye ønsker nemlig ikke at kommentere på emnet.

– Jeg kan ikke kommentere spillernes arbejdskontrakter, fortæller Stig Inge Bjørnebye i et skriftligt svar.

AGF-stjerne overvejede drastisk karrierebeslutning men ombestemte sig: Det er jeg meget glad for

Tidligere har Stig Inge Bjørnebye dog fortalt, at det ville kræve et rekordstort beløb, hvis AGF skulle slippe tyskeren. Derfor må man formode, at Bissecks frikøbsklausul lyder på mere end de cirka 22 millioner kroner som AGF fik for Albert Grønbæk.

I AGF er det indtil videre blevet til i alt 58 kampe og fem mål for den tyske centralstopper.

Yann Aurel Bissecks nuværende kontrakt med klubben løber frem til sommeren 2026.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer