Europæisk Fodbold

England får EM-revanche: Vinder i Italien

Torsdag aften var der lagt op til det helt store revanche-opgør, hvor England skulle forsøge at få hævn efter nederlaget til Italien ved EM-finalen - det fik de.

Soccer Football - UEFA Euro 2024 Qualifiers - Group C - Italy v England - Stadio Diego Armando Maradona, Naples, Italy - March 23, 2023 England's Harry Kane celebrates scoring their second goal and breaking the England goalscoring record REUTERS/Ciro De Luca

Englænderne kan i aften ånde lettet op.

Det engelske landshold har nemlig endelig fået revanche efter deres finalenederlag til Italien ved EM 2020.

Torsdag aften blev det nemlig til en kneben engelsk sejr på 1-2 mod det italienske landshold i forbindelse med EM 2024-kvalifikationen.

Efter 13 minutters spil bragte Declan Rice gæsterne foran efter et hjørnespark.

Herefter scorede Harry Kane et straffesparksmål i første halvlegs døende minutter. Et mål, der gjorde ham til den engelske landsholdsspiller, der har scoret allerflest landsholdsmål.

Spændingen blev dog bragt tilbage i opgøret, da Mateo Retegui fik reduceret for italienerne tidligt i kampens anden halvleg – 1-2 blev dog kampens endelige resultat.

Ronaldo er ikke færdig endnu – Scorer to gange på historisk aften!

England skal igen i aktion på søndag den 26. marts, når de hjemme tager imod Ukraine.

Italien skal på banen samme dag, men deres opgave hedder Malta på udebane.