2 min læsningBekræftet: Ny storaktionær i AaB

Der har været snak om en ny storaktionær i AaB længe, og nu er det hele faldet på plads. AaB præsenterer torsdag nu storaktionær i klubben.

2 min læsning

Torsdag melder Superliga-klubben AaB, at man har fået en ny storaktionær.

I en pressemeddelelse offentliggør klubben, at Sports Strategy Excellence 22 (SSE22) med base i Hamburg i fremtiden vil erhverve sig omkring 20 procent af aktierne i Aalborg Boldspilklub A/S.

Det sker mod en indbetaling af omrking 15 millioner kroner – mere præcist 14.880.000 kroner.

Det oplyses, at SSE22 ledes af den tidligere tyske landsholdsspiller Thomas Hitzlsperger samt Bernhard Peters, Joachim Hilke, Ole Jan Kappmeier, Finn Meinecke og Jan Peters.

Af disse vil Jan Peters og Ole Jan Kappmeier blive indstillet til valg i klubbens bestyrelse ved den næstkommende generalforsamling, som finder sted den 19. april.

Herudover vil bestyrelsen i AaB A/S indstille fire lokale repræsentanter, ligesom AaB’s moderklub AaB af 1885 har to pladser i bestyrelsen.

AaB-boss om fyring: Kan forhåbentlig bringe ny energi

AaB’s administrerende direktør og fungerende sportschef, Thomas Bælum, udtrykker glæde i forbindelse med SSE22’s indtræden i klubben.

– Der er ingen tvivl om, at succesfulde sportslige resultater i en fodboldklub er den primære værdiskabende kilde til en bæredygtig og økonomisk sund klub, og derfor er det glædeligt, at SSE22 har valgt at træde ind i AaB med både kapital og sportslige kompetencer.

– Med strategi Nordkraften, der blev søsat i 2019, gik vi i AaB ind i en strategiperiode med fokus på at styrke og udvikle både det sportslige og det kommercielle område. Igennem strategiperioden lykkedes det i forhold til det kommercielle at skabe en kraftig fremgang på alle parametre. Sponsorindtægterne er steget, matchday-indtægter og det gennemsnitlige tilskuertal er blevet løftet markant, og antallet af sæsonkortholdere er rekordhøjt, fortæller Thomas Bælum.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer