2 min læsningRonaldo med vild profeti: Den saudiarabiske liga bliver snart en af de bedste i verden

Cristiano Ronaldo er overrasket over niveauet i Saudi-Arabien, og han forudser nu, at den saudiarabiske liga kommer til at blive en af de stærkeste i verden i løbet af de kommende år.

2 min læsning
Cristiano Ronaldo, LaLiga, Premier League, Ligue1, Bundesligaen, Serie A, AL-Nassr, Saudi Pro League.

Premier League, Ligue 1, LaLiga, Bundesligaen og Serie A.

Det er de klassiske ‘top fem-ligaer’, der bliver talt og skrevet så meget om.

Top fem kan dog meget vel blive udvidet til en top seks i løbet af de kommende år – i hvert fald hvis man skal tro Cristiano Ronaldos spådom.

På årets næstsidste dag skiftede den portugisiske verdensstjerne nemlig til saudiarabiske Al-Nassr, og det virker til at have været lidt af en øjenåbner for den tidligere Real Madrid- og Manchester United-stjerne.

Cristiano Ronaldo mener nemlig, at den saudiarabiske liga om få år bliver stærkere end en, eller to, af de nuværende top fem-ligaer.

– Den saudiarabiske liga er virkelig stærk. Jeg vil ikke lyve og sige, at det er Premier League, men det er en liga, som har overrasket mig positivt.

– Om fem, seks eller syv år, hvis de fortsætter med den nuværende plan, så vil det være den fjerde eller femte stærkeste liga i verden, siger Cristiano Ronaldo ifølge journalisten Fabrizio Romano.

Så meget tjener Cristiano Ronaldo i Saudi Arabiske Al-Nassr

Tiden må vise, om den femdobbelte Ballon d’Or-vinder ender med at få ret i sin profiti.

Cristiano Ronaldo har siden sit skifte til Al-Nassr været i aktion otte gange i Saudi Pro League, hvilket han har omsat til ni scoringer.

Al-Nassr indtager efter 21 kampe en andenplads i ligaen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer