1 min læsningEderson om udeladt stjerne-keeper: Jeg var overrasket

Manchester City-målmanden, Ederson, og resten af det brasilianske landshold tørner sammen med Marokko i en venskabskamp lørdag den 25. marts. Men målvogteren stiller spørgsmålstegn ved en af spillerne, som ikke er blevet udtaget.

1 min læsning
Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er typisk Alisson, som er førstevalget på det brasilianske landshold.

Men den midlertidige træner, Ramon Menezes, har valgt at udelade Liverpool-keeperen frem mod venskabskampen mod Marokko i weekenden.

Det lader til, at Ederson fra Manchester City skal vogte buret, og selvom man kunne tro, at han var tilfreds med valget, er han noget overrasket over ikke at se sin målmandskollega på listen.

Det fortæller han i et interview med Globo forud for opgøret.

– Da jeg først så listen, blev jeg overrasket. Det er trænerens beslutning, men jeg troede, at han ville være at finde blandt de udtagede. Det var han dog ikke, siger Ederson.

Det har fået Ederson til at se situationen med et bredere perspektiv. Han fortæller, at man altid skal arbejde hårdt.

– Hver dag er der en ny, god spiller, der kan overtage din plads.

Menezes har i stedet valgt at udtage to målmænd, der til daglig tørner ud i den bedste brasilianske liga; Mycael, der spiller for Athletico Paraense, og Weverton, som er at finde i Palmeiras.

Agenten bekræfter: Liverpool giver slip på mislykket lejesvend – købsoptionen benyttes ikke

Brasiliens landshold er også stadig på jagt efter en ny cheftræner, efter Tite fratrådte sin stilling efter VM-slutrunden.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer