1 min læsningAgenten bekræfter: Liverpool giver slip på mislykket lejesvend – købsoptionen benyttes ikke

Skader har sørget for et mislykket lejeophold i Liverpool for brasilianeren, der vender hjem til Juventus ved sæsonens udløb.

1 min læsning
Arthure Melo vender hjem til Juventus fra Liverpool ved sæsonens udløb.
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

2022/23-sæsonen har været alt andet end begivenhedsrig for Arthur Melo.

Med forhåbninger om at skulle prøve kræfter med Premier League tog han i september på lejeophold fra Juventus til Liverpool.

Her seks måneder inde i det sæsonlange ophold, kan midtbanespilleren dog ikke se tilbage på en eneste optræden i Premier League, da skader har holdt ham fra banen i den bedste engelske række – og nu bekræfter hans agent, at opholdet officielt tager sin ende ved sæsonens ende.

På trods af, at en købsoption for brasilianeren var inkluderet i lejekontrakten, kommer Arthur ifølge sin agent, Federico Pastorello, ikke til at forlænge opholdet i Liverpool.

– Han har været uheldig med skader, han er tilbage nu, men jeg tror, han tager tilbage til Juventus i juli, siger han ifølge Fabrizio Romano til TMW.

Det er dog blevet til en enkelt kamp i Liverpool-trøjen for Arthur. I september fik han nemlig 13 minutter i benene i Champions League under 4-1-nederlaget mod Napoli.

Ingen nåde fra Klopp: Vil skille sig af med 10 spillere

Ellers er det kun blevet til træningskampe og et par kampe for Liverpools reservehold for den 26-årige Juventus-midt.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer