2 min læsningSå gik den ikke længere: Kriseramt LaLiga-klub fyrer cheftræneren for anden gang i sæsonen

Sevilla oplyser tirsdag, at man har fyret Jorge Sampaoli som klubbens cheftræner.

2 min læsning
LaLiga-klubben Sevilla har tirsdag formiddag sagt farvel til cheftræner Jorge Sampaoli, der er blevet fyret i klubben.
Foto: Marcelo Del Pozo/Reuters/Ritzau Scanpix

Sevilla skal nok en gang på udkig efter en ny cheftræner.

Det står klart, efter klubben tirsdag har meddelt, at man har afbrudt samarbejdet med argentinske Jorge Sampaoli.

Fyringen er klubbens anden i indeværende sæson, hvor man i forvejen tilbage i oktober skilte sig af med Julen Lopetegui og altså hentede Sampaoli ind som klubbens redningsmand.

Sevilla har befundet sig i dyb krise i denne sæson. Selvom man stadig er med i Europa League, hvor man i kvartfinalen skal møde Manchester United, står det tæt på historisk skidt ud i den hjemlige liga.

Klubben, der normalt kæmper med i toppen af LaLiga og spiller med i enten Europa- eller Champions League, har kun hentet 28 point i indeværende sæson og sølle to point holder dem lige nu over nedrykningsstregen.

Tilskuer overfaldt Sevilla-keeper: Så lang bliver karantænen

– Det faktum at holdet ikke har formået at spille sig væk fra de nederste placeringer i tabellen siden trænerens ankomst, samt det billede, der er blevet tegnet i de seneste kampe, har ført til, at klubben har truffet denne beslutning, skriver Sevilla på sin hjemmeside i forbindelse med fyringen og fortsætter:

– Sevilla takker Sampaoli for hans bidrag og ønsker ham held og lykke fremover. Ledelsen har i de seneste par timer arbejdet på at hyre en ny træner, og intentionen er, at han skal styre træningsseancen klokken 18 i aften.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer