2 min læsningEkspert: Her er de tre bedste vintertilgange i Superligaen

Kenneth Emil Petersen mener, at de tre bedste vinterindkøb i Superligaen løber rundt i AGF, FC Nordsjælland og Brøndby IF.

2 min læsning
Superligaen, AGF, Brøndby, FCN, Evjen.

Hvem har gjort det bedst?

Vinterens transfervindue bød som altid på et hav af nye spillertilgange i Superligaen.

Med et afsluttet grundspil har de nye spillere nu hver især haft muligheden for at vise sig frem i fem kampe, og der er derfor nu et bedre grundlag for at vurdere dem.

Det er lige netop det, som fodboldekspert Kenneth Emil Petersen har gjort.

Adspurgt om de tre bedste indkøb i Superligaen denne vinter, peger han på henholdsvis AGF, FC Nordsjælland og Brøndby IF:

3. Felix Beijmo

– Højreback. Jeg synes, at han er kommet ind med et dejligt engagement – Dejlig aggresivitet – Store lunger – Fart – God på bolden.

– Jeg synes faktisk, at han har været god. Det må jeg sige, lyder det fra ‘KEP’.

2. Emiliano Marcondes

– Jeg synes, at han har været god. Jeg synes jo stadig, at FC Nordsjælland er blevet svækket med indkøbet af Marcondes, men det er fordi, at det er enormt store træsko, han skal udfylde.

– Han er kommet ind og har lavet lidt mål og assist. Da jeg sad og så kampen mod Viborg havde jeg en følelse af, at de faktisk manglede Marcondes. De manglede hans ‘cleverness’ – hans kloghed.

1. Hakon Evjen

– Jeg er jo glad for, at det er en Brøndby-spiller, for jeg får tit skudt i skoene, at jeg ikke bryder mig så meget om dem – men det er ikke rigtigt.

– Ham her, synes jeg, har været det bedste indkøb. Han har været med til at binde Brøndbys offensiv sammen – sammen med alle de andre dygtige offensivspillere, der er der.

– Han har været fantastisk til at gå ind på det her Brøndby-hold og finde de rigtige mellemrum og spille de rigtige afleveringer. Jeg synes virkelig, at han ser spændende ud, og vi har ikke set det bedste fra ham endnu.

Neestrup hylder: Med afstand Superligaens bedste

Du kan se videoen med ‘KEP’ i Viaplay-studiet øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer