1 min læsningIngen nåde fra Klopp: Vil skille sig af med 10 spillere

Jürgen Klopp og Liverpool har haft en sæson, som de helst vil glemme hurtigst muligt. Flere spillere kan også være på vej ud, grundet den dårlige sæson.

1 min læsning
Jürgen Klopp nægter at svare på et spørgsmål fra en specifik journalist.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

En nuværende 10. plads i Premier League, syv nederlager i 20 kampe og senest et 3-0-nederlag til Wolverhampton.

2022/2023-sæsonen er ikke en sæson, der vil gå over i historien blandt Liverpool-fans. I hvert fald ikke for meget positivt.

Det kan nu også ende med at få konsekvenser for to håndfulde af spillerne i truppen. Det skriver det engelske medie Mirror.

Nogle af mere prominente navne på Klopps “dødsliste” er spillere som Naby Keïta, Alex Oxlade-Chamberlain, Roberto Firmino, Joel Matip, Fabinho og James Milner.

De tre førstnævnte har alle kontraktudløb til sommer. Dog meldes det, at Firmino og klubben forhandler om en ny kontrakt, men såfremt de ikke bliver enige, er den tyske manager klar til at lade ham gå gratis.

Både Fabinho og Matip har haft så drastisk et fald i deres niveau denne sæson, at Klopp angiveligt ikke skulle mene, at deres fremtid er i Liverpool.

Medie: Liverpool viser interesse for Frankfurt-stjerne

Milner har som den fjerde af spillerne kontraktudløb, men det forventes, at han og klubben bliver enige om en forlængelse. Men ligesom Firmino, så skal han indfinde med klubbens krav, ellers kan han selv finde døren.

De sidste fire spillere det skulle dreje sig om er eftersigende reservemålmand, Caomhin Kelleher, tredjemålmand, Adrian, forsvarsreseveren Nathaniel Phillips og lejesvenden Arthur Melo, som sendes tilbage til Juventus.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer