Dansk Fodbold

Se et stort galleri af Danmarks “nye” landsholdstrøje: Tydelig lighed med gammel klassiker

DBU og Hummel har mandag offentliggjort Danmarks nye landsholdstrøje - og den er tydeligt inspireret af en gammel klassiker. Se den nye landsholdstrøje i et stort galleri nederst i artiklen, hvor du selv kan sammenligne med trøjen fra EM 92.

DBU har i samarbejdet med Hummel lanceret en ny landsholdstrøje, der har klare referencer til EM-triumfen i 1992.
Foto: Hummel/DBU

Danmark har fået en ny landsholdstrøje.

I forbindelse med Hummels 100 års fødselsdag, har de i samarbejde med DBU lanceret en ny landsholdstrøje til herrelandsholdet.

Den nye landsholdstrøje er kraftigt inspireret af fordums succes – dengang Danmark gik hele vejen og triumferede ved EM i 92 efter en finalesejr på 2-0 over Tyskland.

– EM 92 er pejlemærket for dansk landsholdsfodbold. Det er vores drivkraft og ambition at stå med pokalen, som vi gjorde dengang.

– Trøjen vækker store og stærke minder frem i alle fodboldelskere. Derfor glæder vi os meget til at bringe følelserne tilbage og forhåbentligt skabe nye og mindeværdige højdepunkter og øjeblikke sammen med hummel og danskerne i den nye trøje, siger DBU’s fodbolddirektør, Peter Møller, i en pressemeddelelse.

Også hummel-direktør Allan Vad Nielsen er selvsagt begejstret for den nye trøje:

– Vi er meget stolte af at kunne præsentere den nye landsholdstrøje, som er en hyldest til det absolut største sportsøjeblik i vores 100-årige historie.

– Der er ingen tvivl om, at EM-trøjen fra ’92 har en helt særlig plads i både hummels og DBUs historie, og vi håber, at den nye landsholdstrøje vil bringe minderne tilbage for de danske fodboldfans og give dem muligheden for at bære et stykke dansk sportshistorie i en ny og moderniseret udgave, siger Allan Vad Nielsen.

Danmarks nye landsholdstrøje bliver taget i brug første gang mod Finland i Parken den 23. marts, når Kasper Hjulmand og co. tager hul på EM-kvalifikationen frem mod slutrunden i Tyskland i 2024.

Se herrelandsholdets nye landsholdstrøje nedenfor, og vurdér selv ligheden med landsholdstrøjen fra EM 92.

Dansk landsholdstrøje til VM slår rekord: Havde vi aldrig nogensinde forestillet os

Danmarks landsholdstrøje fra EM 92:

Danmarks nye landsholdstrøje:

Danmarks nye landsholdstrøje (målmand):

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P