1 min læsningDansk VM-trøje slår rekord: Havde vi aldrig nogensinde forestillet os

For blot to dage siden blev Danmarks officielle VM-trøje præsenteret - og den har allerede slået rekord.

1 min læsning

Danmarks officielle VM-trøje er gået som varmt brød hos danskerne.

Efter at være blevet præsenteret for offentligheden mandag, oplyser Hummel nu, at VM-trøjen, som kommer i tre forskellige farver, har slået rekord.

Den er således blevet solgt mere end 10 gange så meget på lanceringsdagen sammenlignet med sidste års EM-trøje, hvilket altså gør landsholdstrøjen til den hurtigst sælgende i historien.

– Med sidste års magiske fodboldsommer i erindringen havde vi store forventninger til den nye landsholdstrøje, men vi havde aldrig nogensinde forestillet os, at vi kunne sælge 10 gange så mange trøjer på lanceringsdagen i forhold til sidste års EM-trøje. Det har været fuldstændig vildt, siger administrerende direktør i Hummel Allan Vad Nielsen.

Som en markering af 30-året for EM-triumfen fra 1992, er trøjen designet med detaljer fra den daværende EM-trøje, og den fås i farverne rød, hvid og sort.

Danmark præsenterer ny VM-trøje – se den her!

At den fås i sort er aldrig sket før, og netop den sorte trøje skal allerede i spil torsdag, når Danmark tørner sammen med Kroatien på udebane i Nations League.

Her kan det danske mandskab med en sejr sikre sig førstepladsen i Nations League-puljen, hvilket i så fald vil medføre deltagelse i det prestigefyldte Final4-stævne.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer