Premier League

Medie: Derfor var fit Mount ikke med for Chelsea mod Leicester

Chelseas Mason Mount var ikke en del af Chelsea-truppen til weekendens kamp mod Leicester, og det skyldtes ikke en skade.

Mason Mount var ikke en del af Chelsea-truppen til Premier League-kampen mod Leicester, selvom han angiveligt er helt fit.
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Chelsea er efter en vanskelig periode kommet tilbage på sporet med tre sejre i træk.

Det samme kan dog ikke siges om klubbens offensivprofil, Mason Mount, der ikke har været en del af Chelsea-truppen i de tre kampe.

I første omgang skulle fraværet have skyldtes en skade i hoften, men nu melder flere engelske medier, at fraværet skyldes Mounts manglende underskrift på en ny Chelsea-kontrakt.

Mason Mount skulle således have været ‘helt fit’ til kampen mod Leicester lørdag, så beslutningen om at udelade ham fra truppen kom i stedet fra klubben og manager Graham Potter.

Mount har kontraktudløb i Chelsea i sommeren 2024, og med bare 15 måneder tilbage af kontrakten, skulle Chelsea være mere end interesseret i at forlænge med profilen, så de ikke risikerer at miste ham.

Forhandlingerne mellem spilleren og klub ser dog ud til at være gået i hårdknude, og forud for lørdagens Premier League-kamp indrømmede Graham Potter da også, at situationen var ‘kompliceret’.

Mål og Highlights: Se Chelsea få tredje sejr på stribe – denne gang mod Leicester

– Jeg har talt med [Mount] adskillige gange om hans situation, fodbold og livet generelt. Mine følelser for Mason er klare. Han er først og fremmest en fantastisk person, men nogle gange sker disse ting.

– Det er kompliceret, og det er bedst, at jeg ikke taler om det. Lad dem dem (klub og Mount, red.) beslutte, hvad der er rigtigt for begge parter, lød det fra Potter.

Mason Mount har spillet i alt 192 kampe for Chelsea, hvor han har bidraget med 33 scoringer og 37 assist.

Blandt andre Newcastle United, Liverpool og Manchester United menes at holde et vågent øje med Mouts kontraktsituation i Chelsea.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P