2 min læsningOverraskelser i England-truppen frem mod EM-kvalen: Flere profiler udeladt – kontroversiel Brentford-profil kan få debut

Gareth Southgate har torsdag udtaget den engelske landsholdstrup til EM-kval-opgørene mod Italien og Ukraine. Og her er der flere overraskelser.

2 min læsning
Ivan Toney udtaget til Englands trup til EM-kvalifikationen.
Foto: Toby Melville/Reuters/Ritzau Scanpix

Snart er det igen tid til landsholdsfodbold.

Og ligesom Danmark skal England også i aktion, når det i næste uge gælder de første opgør i EM-kvalifikationen.

Torsdag eftermiddag har den engelske landstræner Gareth Southgate sat navn på de udvalgte spillere, der skal repræsentere England i de kommende to opgør mod henholdsvis Italien og Ukraine.

Og her står det klart, at den kontroversielle Brentford-angriber Ivan Toney har fået en plads blandt de udvalgt England-spillere og dermed muligvis kan se frem til sin debut for det engelske landshold.

Medieomtalen vedrørende Ivan Toney har været stor i den seneste tid, hvor han, efter at have været anklaget for brud på hele 262 bettingregler, angiveligt skulle have erkendt sig skyldig i en række af disse.

Og det kan eftersigende koste Toney en længerevarende karantæne fra fodbolden.

Medie: Toney indrømmer brud på bettingregler – lang karantæne kan vente

Samtidig har landstræner Gareth Southgate valgt at sortere profilerede spillere som Arsenals Ben White, Chelseas Raheem Sterling og Liverpools Trent Alexander-Arnold fra.

England møder i første omgang Italien på udebane den 23. marts, hvorefter landholdet rejser hjem til England, hvor Ukraine kommer på besøg den 26. marts.

De øvrige landhold i EM-kval-gruppen er Nordmakedonien og Malta.

Se alle de udtagede spillere for England herunder

Hjulmand har rystet posen: Flere store overraskelser i den danske landsholdstrup

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer