1 min læsningEfter ydmygelse af Brøndby og kurs mod oprykning – nu belønnes træner-teamet

Aarhus Fremad har gang i en forrygende sæson i 2. division og har kurs mod direkte oprykning til NordicBet Ligaen. Nu belønnes klubbens træner-team for det gode arbejde.

1 min læsning
Pokalkampen i Sydbank Pokalen mellem Aarhus Fremad og Randers FC spillet på Riisvangen Stadion i Aarhus, tirsdag den 10. november 2020.

43 point i 19 spillede kampe og en førsteplads i ligaen.

Så godt ser det i øjeblikket ud for Aarhus Fremad, der med en forrygende sæson har sat direkte kurs mod en tilværelse i NordicBet Ligaen.

Derfor er det heller ikke uden grund, at klubben, der har tilholdssted på Riisvangen i Aarhus, nu har valgt at belønne træner-teamet i klubben med en forlængelse af deres nuværende kontrakter.

Holdet, som står i spidsen for Aarhus-klubben, består af cheftræner Morten Kjærgaard og hans to assistenter, Christian Ege og Mathias Damgaard.

Og som samlet pakke har de alle tre sat deres underskrifter på nye kontrakter, der holder dem i klubben til og med den kommende sæson.

Træner-trioen havde ellers udløb med Fremad allerede i den kommende sommer, men er altså blevet fristet af et forlænget ophold i Østjylland, som meget vel kunne komme til at byde på fodbold i Danmarks næstbedste række.

Highlights: Aarhus Fremad mødte overmagten – sikker sejr til FC Nordsjælland i Pokalen

Udover succes i 2. division har Kjærgaard og Aarhus Fremad også nydt godt af lidt af et eventyr i Pokalen, hvor man nåede helt til kvartfinalen efter først at have ydmyget Brøndby på eget græs, hvorefter Superliga-duksene fra FC Nordsjælland blev stopklodsen i kvartfinalen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer