Randers kæmpede sig i top seks – AaB sidst i Superligaen

Randers sikrede sig en plads i Superligaens top seks, da de søndag eftermiddag snuppede en snæver sejr med hjem mod AaB.

AaB's Lars Kramer mod Randers FC's Alhaji Kamara i superligakampen mellem AaB og Randers FC på Aalborg Portland Park, søndag den 19. marts 2023.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Randers endte i top seks, mens AaB måtte se sig selv som nummer sjok i Superligaen.

Der var meget på spil for begge mandskaber, da de søndag eftermiddag tørnede sammen i Aalborg.

AaB var inden kampen sikre på at ende i nedrykningsspillet, og derfor spiller nordjyderne allerede nu for overlevelse i Superligaen – Randers kæmpede derimod for en plads i den famøse top seks, og den fik de.

Spilmæssigt var det en ret lige første halvleg, hvor AaB faktisk nød mest tid på bolden.

Men i kampens anden halvleg skulle der dog ikke gå lang tid, før Bjørn Kopplin fik bolden i nettet efter 51 minutter spillet – Dette blev også kampens slutresultat.

I kampens døende minutter var AaB dog tæt på at udligne i flere omgange, hvor Randers-keeper, Patrik Carlgren, gentagende gange måtte redde ‘Hestene’.

Bøderegn til Superligahold for pyro i derbyopgør

Kampen endte altså med cifrene 0-1 til Randers, der, som nævnt, nu skal tage del i mesterskabsspillet.