3F Superligaen

Nuamah brændte mod Brøndby – Marcondes vil tage næste straffespark

Emiliano Marcondes mener, at han bør tage FC Nordsjællands næste straffespark, efter Ernest Nuamah søndag brændte mod Brøndby.

Brøndby IFs Mads Hermansen under 3F Superligakampen mellem FC Nordsjælland og Brøndby IF på Right to Dream Park i Farum, søndag den 19. marts 2023. FC Nordsjælland vinder kampen 2-1.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Ernest Nuamah scorede i overtiden og sikrede FC Nordsjælland tre point ude imod Brøndby.

Scoringen faldt kort tid efter, at selvsamme Nuamah fik et straffespark reddet af den storspillende Brøndby-keeper, Mads Hermansen.

Så på trods af et afbrændt straffespark, er det altså den unge Nordsjælland-angriber, der er skyld i, at FCN stadig er at finde på Superligaens førsteplads.

Emiliano Marcondes blev efter kampen spurgt af Viaplay, om han skulle have taget straffesparket i stedet for Nuamah, og det var Marcondes ikke ét sekund i tvivl om:

– Ja, det skulle jeg, og jeg ville også gerne have taget den. Vi tog en kollektiv beslutning om, at Ernest skulle tage den, og det accepterede jeg, fortæller han og afslutter:

– Jeg tror, at jeg tager den næste gang.

Mål og Highlights: Se kæmpedramaet i Farum da FC Nordsjælland slog Brøndby

På trods af to FC Nordsjælland-mål, stod Brøndby-målmanden, Mads Hermansen, en formidabel kamp, hvor han altså blandt andet snuppede et straffespark.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P