FCK besejrede Viborg og forsvarede deres andenplads i Superligaen

FC København fik tre ekstra point på Superliga-kontoen, da de søndag eftermiddag sejrede mod Viborg.

Superligakampen mellem FC København og Viborg FF i Parken søndag den 19. marts 2023

Søndag eftermiddag var der lagt op til et topopgør i den danske Superliga.

Her tog FC København hjemme imod Viborg – her trak hovedstadsklubben det længste strå, da de vandt med cifrene 2-1.

Hakon Haraldsson kom på måltavlen i kampens 13. minut, mens Mohamed Daramy ventede til det 66. minut.

Her lagde han et indlæg fra kanten af feltet, som sejlede hele vejen ind bag Lucas Pedersen i Viborg-målet.

Viborgs Nils Mortimer fik dog spændingen tilbage i opgøret, da han kort tid efter Daramy-scoringen til 2-0, reducerede til stillingen 2-1, og dette blev også kampens endelige resultat.

Dette betyder, at FCK forbliver på ligaens andenplads og øger afstanden ned til netop eftermiddagens modstander, Viborg, som fortsat sidder på trejdepladsen.

AGF snuppede dog samtidig tre point hjemme mod OB, hvilket betyder, at aarhusianerne nu kan ånde Viborg i nakken i kampen om medaljer – Viborg fører dog forsat denne kamp med to point ned til AGF.