3F Superligaen

OB-profil inden skæbneopgør i Aarhus: Vi har fortjent at lykkes

Inden OB's skæbnesvangre opgør mod AGF søndag mener Mihajlo Ivancevic, at han og holdkammeraterne har fortjent at ende i top seks.

Ivancevic mener, at OB fortjener at lykkes i kampen om top seks.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Kampen om at komme til at spille om medaljer i Superligaens mesterskabsspil er tættere end nogensinde før.

Fem hold kan matematisk ende med at nappe en af de to tilbageværende pladser i top seks – og en af dem er OB.

Fynboerne skal på en svær opgave med AGF, der allerede er sikret en plads i mesterskabsspillet, og striberne er tvunget til sejr, hvis de også vil spille med om medaljer.

Og netop det mener OB’s forsvarsprofil Mihajlo Ivancevic, at OB har gjort sig fortjent til.

– Personligt går jeg ind til hver kamp og spiller den, som var det den sidste. Vi skal ud og give alt, hvad vi kan. Mere end 100%. Jeg tror på det, og vi har fortjent at lykkes, siger han til klubbens hjemmeside.

Selvom serberen er med på, at kampen er af særlig betydning, mener han ikke, klubben har gjort noget ekstra ud af forberedelserne.

– Vi har forberedt os, som vi plejer ved at se video af AGF’s kampe og trænet nogle taktiske elementer, siger han og fortsætter:

Patrick Mortensen inden OB: Mesterskabsspillet starter for os på søndag

– Selvom kampen er speciel og afgørende, så er den for mig som en hver kamp, hvor vi skal ud at præstere på vores maksimum.

OB’s skæbne bliver afgjort, når kampen på Ceres Park mod AGF ligesom alle de øvrige kampe i grundspillets sidste runde løber af stablen søndag klokken 15:00. Den kan i øvrigt følges live på TV3 SPORT.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P